Спецтехніку Брустурянського лісгоспу відправили на допомогу в подоланні наслідків негоди в Ясіня

3 роки ago admin 0

Учора ввечері із Тячівщини із ДП «Брустурянське ЛМГ» до Ясіня відправили спеціальну техніку, яка допомагатиме долати наслідки негоди, що пронеслася Рахівщиною 10 липня. Йдеться про екскаватор New Holland 215. Його використають для розчистки та врегулювання русла річки.

«Негода і паводок – це така річ, від котрої не застрахований жоден з нас. Зараз від цієї стихії постраждали мешканці Рахівщини. Наші колеги з ДП «Ясінянське ЛМГ» уже четвертий день невпинно працюють розбираючи завали, які за собою лишила велика вода. Масштаби руйнувань вражаючі. Тому ми прийняли рішення підсилити наших колег і відправити їм на допомогу нашу спецтехніку. Сьогодні наш ескаватор буде залучено до розчистки русла місцевої річки. Будемо там допомагати поки буде в цьому потреба», – зазначив т.в.о директора Брустурянського лісгоспу Василь Карпа.

Ліквідовувати наслідки негоди далі продовжують і працівники ДП «Ясінянське ЛМГ». Щодня на місці працює спецтехніка підприємців та кілька десятків працівників.

Учора ввечері із Тячівщини із ДП «Брустурянське ЛМГ» до Ясіня відправили спеціальну техніку, яка допомагатиме долати наслідки негоди, що пронеслася Рахівщиною 10 липня. Йдеться про екскаватор […]