Відбудеться вебінар з теми «Підготовка до ЗНО з математики в умовах дистанційного навчання»

4 роки ago admin 0

Logo-5-1024x683Шановні колеги! Кафедрою природничо-математичної освіти та інформаційних технологій разом з кабінетом методики викладання природничо-математичних дисциплін планується проведення вебінару з теми «Підготовка до ЗНО з математики в умовах дистанційного навчання» (дата проведення – 18 травня 2020 року, початок – 15.00 год., тривалість – орієнтовно до 90 хв., платформа – програма Zoom). Для участі у вебінарі потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням ТУТ Перед проведенням вебінару (до 14.50 год. 18.05.2020 р.) всім зареєстрованим учасникам буде надіслано код підключення та пароль для входу (програма Zoom).

Серед питань, які розглядатимуться, є використання онлайн ресурсів для підготовки до ЗНО, особливості підготовки завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю, методику підготовки до ЗНО та використання програмних засобів Zoom, Miro, Classroom, Moodle, Microsoft Teams в умовах дистанційного навчання учнів.

Усі учасники, які візьмуть участь у вебінарі, отримають електронний сертифікат про участь. Тому просимо вказувати під час вебінару власне прізвище та ім’я.

Матеріали вебінару буде розміщено у групі «Математики Закарпаття» https://www.facebook.com/groups/4065299066815277/

Запрошуємо приєднатися до професійної спільноти математиків нашого краю.

Організатори вебінару