Виноградівські лісівники захистили проєкти лісових культур

5 років ago admin 0

У рамках підготовки проектів лісових культур та природнього поновлення у ці дні з 10 по 17 лютого пройшли зібрання комісій з їх розгляду та підготовки. Підготовка і захист проектів – важлива складова лісо відновлювальних проектів, які втілюватимуть фахівці лісу. Це дозволяє зробити чіткий «аудит» стану лісових площ та зрубів, наявність усіх ресурсів для того, щоб провести оптимальне лісовідновлення. Заходи проводяться за участю керівників держпідприємств лісгоспів, НПП Зачарований край», ДП «Іршавське ЛГ»

14 лютого відбулося засідання на базі ДП «Берегівське лісове господарство. У ньому взяли участь головний лісничий Степан Медьері, лісничий Шаланківського лісництва Адальберт Бундович, лісничий Виноградівського лісництва Степан Фединець, лісничий Затисянського лісництва Борис Купар. Вони розглянули представлені підприємствами проекти лісових культур та природного поновлення, баланси садивного матеріалу, облік лісокультурного фонду підприємств та звіти про виконання «Галузевої програми розвитку лісонасінневої справи».

У складі комісії були присутні начальник відділу лісового господарства І.В. Орос, директор НПП «Зачарований край» В.С. Фенич, доцент кафедри лісництва Ф.Ф.. Гербут.

У рамках підготовки проектів лісових культур та природнього поновлення у ці дні з 10 по 17 лютого пройшли зібрання комісій з їх розгляду та підготовки. Підготовка […]