Співпраця із Чеським домом регіону у м. Ужгород міцнішає

6 років ago admin 0

Сьогодні, 1 березня 2019 року, голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс провів ділову зустріч з Павелом Мусілом – директором Чеського дому регіонів у м. Ужгороді, радником з міжнародних питань гетьмана Устецького краю Чеської Республіки.

Голова облради привітав іноземного партнера, переказав щирі вітання гетьману Олдржиху Бубенічеку та висловив сподівання на подальшу ефективну співпрацю.

Навзаєм гість переказав теплі вітання від гетьмана з побажанням нашому краю процвітання, а його жителям – добробуту, поділився планами щодо співробітництва із Закарпаттям у 2019 році та про подальшу перспективу.

Також було обговорено про організацію проведення Фестивалю чеської культури у 2019 році, враховуючи успішний досвід проведення такого фесту в Ужгороді торік.

Сторони розглянули намір про реалізацію спільного з Устецьким краєм проекту  у рамках Дунайської транснаціональної програми та перспективи подальшого співробітництва.

У зустрічі взяли участь депутати обласної ради Василь Худинець та Василь Федурцьо, заступник керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Євгенія Кибза та начальник управління з питань розвитку місцевого самоврядування, міжнародних та регіональних зв’язків облради Василь Маковський.

Прес-служба облради

03
01
02
04