У Брустурянському лісгоспі триває реалізація новорічних ялинок

6 років ago admin 0
За кілька днів – новий рік. Тож мешканці району жваво готуються до цього свята, купуючи смачні наїдки й обновки у магазинах та на ринку.

І звісно, найголовнішою покупкою у передноворічні дні є ялинка. Хтось надає перевагу штучному дереву, а дехто полюбляє наряджати натуральну ялинку. Основними реалі заторами та заготівельниками лісових красунь є лісгоспи краю. Триває торгівля ялинками й у Брустурянському лісгоспі на спеціальних торгових майданчиках, які діють у Нересниці та Лопухові біля лісництв.

Тут всього за тиждень спродано більше  200 хвойних дерев на суму 15 тис. грн.

Разом з тим, лісівники стежать за тим, аби у передноворічні дні у під порядкових лісових масивах не проводилися нелегальні рубки ялинок. За цей час здійснено 11 рейдів територією лісгоспу, під час яких задіяно  8 бригад у складі 32 осіб. У кожній з бригад є 3-4 працівників державної лісової охорони та 2  поліцейських. За результатами проведених перевірок, порушень не виявлено.

За кілька днів – новий рік. Тож мешканці району жваво готуються до цього свята, купуючи смачні наїдки й обновки у магазинах та на ринку. І звісно, […]