У районі готуються до проведення ювілейного Кубка з важкої атлетики присвяченого Івану Фірцаку (Кротону)

6 років ago admin 0
 alt12 вересня, під керівництвом голови Іршавської РДА Олександра Горіна відбулася нарада щодо підготовки проведення Кубка з важкої атлетики присвяченого пам’яті відомого силача Івана Федоровича Фірцака (Кротона).

Участь у роботі наради прийняли керівник апарату Іршавської РДА Олег Козенюк, голова Закарпатської обласної Федерації важкої атлетики Михайло Гал, завідувач сектору молоді та спорту Іршавської РДА Андрій Данканич, Білківський сільський голова Василь Зейкан та тренери з важкої атлетики району Юрій Світлик, Дмитро Шкарупа, Іван Волошиновський.
Під час наради обговорили формат проведення заходу, організаційні питання, а також акцентували увагу на інформаційному висвітленні цієї спортивної події (встановлення банеру та виготовлення рекламної продукції).

Своїми думками та пропозиціями з приводу проведення спортивно-масового дійства поділивсяголова Закарпатської обласної Федерації важкої атлетики Михайло Гал. Крім того він повідомив, що на свято сили будуть запрошені зіркові спортсмени Василь Вірастюк та Сергій Конюшок.

Голова Іршавської РДА Олександр Горін сказав, що в цьому році хочеться підняти планку і провести змагання на високому професійному рівні.

За підсумками наради вирішили провести захід 1 грудня 2018 року в ЗОШ І-ІІІ ступенів №1  с. Білки. До змагання допускаються спортсмени не нижче першого дорослого розряду

Варто зазначити, що даний турнір взяв свій старт в далекому 1978 році, і цьогоріч змагання було проведено вже сороковий раз.

Головна мета цих змагань – популяризація важкої атлетики та вшанування й увіковічення пам’яті найсильнішої людини Планети ХХ століття.

alt

alt

alt