Петро Грицик спілкувався із жителями краю

6 років ago admin 0

Сьогодні, 12 вересня заступник голови облради Петро Грицик  провів особистий прийом громадян із особистих питань, на який прибули громадяни з різних міст і сіл краю.  Їх привели в обласний центр наболілі проблеми, які самотужки не вирішити. А це –  соціально-побутові питання, працевлаштування,  надання матеріальної допомоги на лікування тощо.

Приміром, мати –одиначка Жанна І. з Ужгорода виховує двох діток. Щоб зібрати їх у школу, довелося викласти чималі кошти: зошити, рюкзаки, канцелярія та різні шкільні необхідності, що обійшлося їй в добру копійку, а на прожиття вже нема де взяти.

Звернутись в облраду ужгородця Йосипа І.  змусила своя біда. Він – інвалід армії,  мама – інвалід по зору, яка наразі потребує невідкладної операції на очі, що коштує дорого.

Інший житель Ужгорода Ласло М. переніс обширний інфаркт. Лікарі призначили курс оздоровлення, то чоловік звернувся з проханням виділити матеріальну допомогу на ці цілі.

Володимира К. із с. Синевир Міжгірського району клопотала про свою маму, яка постійно хворіє. От і цього разу вона мусить пройти курс   лікування, а коштів у сім’ї нема.

Інші заявники просили працевлаштувати дорослих дітей, скаржились на високі тарифи і низькі доходи, цікавились перспективами розвитку гірських територій.

У результаті спілкування з жителями нашого краю, Петро Грицик  невідкладно вирішив окремі питання заявників, декотрі – скерував у відповідні інстанції для предметного розгляду. Щодо  спірних – розповів про вимоги чинного законодавства, згідно з якими такі питання вирішуються у судовому порядку.

Прес-служба облради

2
1