У районі готуються до відзначення державних свят

6 років ago admin 0

alt

Сьогодні, 6 серпня, відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та святкування в районі 27-ї річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора, яке провів керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк.

 Учасники оргкомітету обговорили основні організаційні питання та план-сценарій проведення урочистотей щодо відзначення цих державних свят.
За результатами засідання вирішено провести ряд урочистих заходів, а саме:

У неділю, 19 серпня, відбудеться сходження делегації району з числа державних службовців, громадськості на полонину Кук, де спільно з делегацією Міжгірського району, буде урочисто піднятий Державний Прапор України.

Також у районному будинку культури відбудеться концерт до Дня Незалежності України.

23 серпня 0 8.45 відбудеться урочистий мітинг, в центрі міста Іршава до Дня Державного Прапора України і Дню незалежності України. Керівники району та міста покладуть квіти до пам’ятників, вручать грамоти з нагоди свята, тощо. Відбудеться традиційний велопробіг до с. Заріччя, де учасники покладуть квіти до пам’ятника Т.Г. Шевченка, а також інші заходи.

   Запрошуємо до участі у святкуванні 27-ї річниці Дня незалежності України та Дня державного прапора всіх охочих жителів району.

alt

alt

alt